Despre noi

Escape Room este un joc de aventură în care tu ești personajul principal. Ești închis într-o cameră și ai 60 de minute ca să găsești rezolvarea pentru a se deschide ușa. Unica șansă de a scăpa este prin cooperare, distracție și folosire de logică și gândire creativă. ThExiThink vă oferă trei camere originale din care trebuie să scăpați printr-o serie de puzzle-uri și obiecte ascunse.

Această activitate poate fi un cadou frumos prietenilor, familiei sau a colegilor de birou - oferiți-le o aventură de amintit. Planificați o seară cu familia sau prietenii, sărbătorirea evenimentelor sau realizarea unei activități de team building? Echipa noastră de la ThExiThink vă oferă o experiență de neuitat.

Jocul se bazează pe participarea a mai multor persoane (minim 2 și maxim 4), ceea ce reprezintă o ocazie frumoasă pentru dvs., prieteni, rude sau colegi să vă distrați în acest joc captivant în timp. Ai potențialul de a rezolva ghicitorile din camerele noastre pregătite cu atenție? Vă așteptăm la ThExiThink pentru o aventură palpitantă și de neuitat.

ThExiThink din Timișoara vă întâmpină cu trei camere: Sherlock Holmes, Zen și camera copiilor. Ai 60 de minute pentru a rezolva ghicitorile de a scăpa din cameră. Dacă aveți nevoie să ieșiți din cameră înainte ca jocul să se termine, puteți apăsa pe butonul de panică și vă va lăsa în mod automat numai pe dvs., fără a deranja jocul pentru ceilalți jucători. Dacă timpul se scurge, pierdeți jocul și se deschide camera. Dacă ați întârziat și ați avut programat, va trebui să reprogramați fiind că e nevoie de timp pentru a se pregăti camera pentru următorul joc rezervat.